غیر فعال کردن آیکلود در آیفون

این مقاله به شما نشان می‌دهد چگونه آی‌کلود را در آیفون خود غیرفعال کنید.

غیر فعال کردن آیکلود در آیفون
نویسنده: انتشار:

هر چند امروزه تلفن‌های هوشمند در امر مدیریت فضای ذخیره‌سازی بسیار بهتر عمل می‌کنند، اما ممکن است در مواقعی که تمایلی به ذخیره اطلاعات حسی خود در تلفن همراه ندارید، از اشتراک گذاری این اطلاعات با سرویس‌هایی مانند آی‌کلود ابل احساس نخواهید کرد. این مقاله به شما نشان می‌دهد چگونه آی‌کلود را در آیفون خود غیرفعال کنید.

زمانی که فضای آی‌کلود فعال است چه اتفاقی می‌افتد؟

آی‌کلود به عنوان یکی از ابزارهای مهم اپل برای ذخیره‌سازی اطلاعات و فایل‌های کاربران شناخته می‌شود. این ابزار این امکان را به کاربران می‌دهد که اطلاعات خود را در فضای ابری ذخیره کرده و آن‌ها را با ورود به حساب آی‌کلود از طریق همگام‌سازی بین دستگاه‌ها مدیریت کنند. با این ویژگی، هرگونه تغییری که در اطلاعات شخصی مانند لیست مخاطبین، تقویم و فایل‌ها ایجاد می‌شود، به‌طور خودکار در دستگاه‌های دیگر اپل اعمال می‌شود.

همچنین، آی‌کلود امکانات دیگری نیز فراهم می‌کند از جمله:

- پشتیبان‌گیری از اطلاعات دستگاه‌ها در فضای ابری

- ردیابی دستگاه‌های گم‌شده یا دزدیده‌شده

- اشتراک‌گذاری عکس‌ها در فوتو استریم

- به اشتراک‌گذاری نام کاربری و رمز عبور Safari

- دسترسی به سایر سرویس‌ها و ویژگی‌های اپل مانند فیس تایم، آی‌مسیج و غیره

اما، در صورتی که مایل به استفاده از این ویژگی در دستگاه آیفون خود نیستید، می‌توانید آن را به سادگی غیرفعال کنید.

طریقه غیرفعال کردن آی‌کلود در آیفون و آیپد

1. ابتدا تنظیمات گوشی آیفون خود را باز کنید. برای این کار به تنظیمات گوشی خود بروید.

2. در بخش تنظیمات، روی گزینه iCloud ضربه بزنید.

3. سپس گزینه iCloud Drive را انتخاب کنید.

4. حالا دکمه کشویی مقابل آی‌کلود درایو را به سمت چپ بکشید تا آی‌کلود غیرفعال شود.

پس از انجام این مراحل، برنامه iCloud Drive از صفحه نمایش گوشی شما حذف می‌شود و آی‌کلود غیرفعال می‌شود.

برچسب‌ها:

به این مقاله امتیاز دهید

امتیاز : ۳٫۱
تعداد رای : ۱۱

خانهاپل آیدی با ایمیل شخصیگیفت کارتلوازم جانبیتعمیرات
درخواست کد تخفیف
0212842525209125215216